Koreaanse beroemdheden zijn heel anders dan Amerikaanse beroemdheden omdat ze hun relaties meestal geruime tijd niet bekend of openbaar maken. De zorg is dat een koppel worden met een mede-beroemdheid wat drama of mogelijk zelfs een ernstig schandaal kan veroorzaken, vooral als het niet lukt. De entertainmentindustrie in Korea wil al die situaties vermijden waarvoor je Amerikaanse beroemdheden in de roddelbladen ziet.

Koreaanse beroemdheden willen echter wel zegeningen van hun fans krijgen, dus het is niet ongebruikelijk dat de relatie alleen tijdens de huwelijksceremonie of vlak voordat het evenement plaatsvindt openbaar wordt. Hoewel er veel Koreaanse beroemdhedenparen zijn, vielen er een paar op in termen van hoe ze elkaar ontmoetten en hoe ze hun speciale dag hebben afgehandeld.

Top 5 Koreaanse bruiloften van beroemdheden

Lee Byung-hun & Lee Min-jungo

Dit Koreaanse powerkoppel, getrouwd op 10 augustus 2013, is een van de meest populaire in Zuid-Korea. Hun bruiloft was spectaculair, met alle essentiële elementen van een Koreaanse bruiloft, waaronder een Koreaanse Bruiloft Eend .Niet alleen de pers was betrokken bij de huwelijksceremonie zelf, maar zowel de Koreaanse dramaacteurs Lee Min-jung als Lee Byung-hun kozen ervoor om voorafgaand aan hun huwelijk een persconferentie te houden. Fans waren extatisch dat deze twee prachtige mensen besloten om man en vrouw te worden en dachten al na over hoe mooi hun baby eruit zou zien. Twee jaar na hun huwelijk verwelkomden ze een knappe zoon en blijven ze een sterk Koreaans stel.

Jo Jung-suk & Gummy

Bekende Koreaanse beroemdheden Jo Jung-suk en Gummy hielden hun relatie een paar jaar geheim tot 2015. Gummy is een ongelooflijk populaire zanger en Jo Jung-suk is een acteur en we weten dat ze al in 2013 begonnen te daten, hoewel het werd pas in 2015 publiekelijk aangekondigd.

In oktober 2018 waren ze in het geheim getrouwd en het werd pas openbaar dagen na het verrukkelijke huwelijk. Er zijn weinig details bekend over de huwelijksceremonie zelf. Het is bekend dat Koreaanse beroemdheden relatief geheim lijken te zijn als het om hun persoonlijke leven gaat, dus het is geen verrassing dat dit stel erin slaagde hun relatie jarenlang verborgen te houden.

Eugene & Ki Tae-young

In een populair Koreaans drama genaamd 'Creating Destiny' ontmoette Ki Tae-young Eugene en het duurde niet lang voordat deze twee een item werden. Het leek echt het lot, want ze lieten allebei weten dat ze vooruitblikten op de toekomst toen ze begonnen te daten en voelden dat het huwelijk zeker was waar het naartoe ging.

Wat nog mooier is aan dit getrouwde Koreaanse duo van beroemdheden, is dat ze al heel lang getrouwd zijn. Het was in 2011 toen ze trouwden en sindsdien hebben ze ook kinderen. Soms is een ontmoeting op de set van een televisieprogramma of film de manier waarop je het verhalenboek echt laat eindigen en in dit geval was het nog lang en gelukkig.

Ahn Jae Hyun & Goo Hye-sun

Hoewel bruiloften van beroemdheden vaak bekend staan ​​als een spektakel en waarbij andere machtsparen betrokken zijn bij een weelderige en dure huwelijksreis, is dit verhaal een beetje anders. Ahn Jae Hyun en Goo Hye-sun besloten dat ze het geld dat ze aan een enorme bruiloft besteedden, zouden schenken aan een ziekenhuis voor kinderen, en ze bezochten het ziekenhuis ook om hun donatie persoonlijk te doen.

Wat betreft hun eigenlijke bruiloft, we weten dat ze een vrij kleine huwelijksceremonie hadden toen ze in 2016 in het huwelijksbootje stapten. Het paar nam vooraf ook enkele foto's van de bruiloft om vrij te geven aan het publiek. Het was echt een speciale dag voor het paar, omdat ze het grootste deel van hun tijd in het ziekenhuis met de kinderen in nood bezig waren. Helaas hield dit Koreaanse stel het niet vol en in september 2019 waren ze officieel en wettelijk gescheiden.

Yoo Ji-Tae & Kim Hyo-jin

Beide modellen ontmoetten elkaar op een set terug in 2003, en het duurde niet zo lang voordat de chemie tussen hen duidelijk werd. Yoo Ji-Tae en Kim Hyo-jin kondigden publiekelijk aan dat ze in 2006 aan het daten waren, maar in tegenstelling tot veel andere beroemde koppels, trouwden ze niet meteen.

Pas in 2011 stapten deze twee in het huwelijksbootje en kozen ze er ook voor om hun voorrecht te gebruiken om anderen in nood te helpen. Hoewel ze een mooie huwelijksceremonie hadden, kozen ze ervoor om veel van het geld dat ze op hun bruiloft ontvingen te doneren aan een goed doel. Het was een kleine manier om iets terug te geven aan degenen die het minder hebben dan zijzelf en zegeningen te geven.