Een magische maand is eindelijk begonnen. TVING's nieuwe fantasiedrama 'The Witch's Diner', met in de hoofdrollen Song Ji Hyo, Chae Jong Hyeop en Nam Ji Hyun, kreeg een nieuwe prestatie bij het begin van de nieuwe tv-show.

The Witch's Diner Aflevering 1 overtreft 1,4 miljoen views op YouTube

Volgens een rapport op 26 juli ontving de originele TVING-serie gunstige feedback van kijkers. The Witch's Diner Aflevering 1 die op 16 juli werd uitgezonden en op YouTube werd uitgebracht, werd al 1,4 miljoen keer bekeken en telt nog steeds.

De heks(Foto: de officiële Instagram van TVING)

De dramapremière bewees zijn populariteit en trok kijkers uit verschillende landen. Het drama trok meteen de aandacht van de kijkers met zijn frisse plot en prachtige productie, concept, visuals en decorontwerpen.The Witch's Diner Productieteam vindt nieuwe strategie om kijkers te hypen

Op basis van het oorspronkelijke plan zal 'The Witch's Diner' naar verwachting twee afleveringen per week uitbrengen. Maar vanwege de grote belangstelling van het publiek, veranderde het productieteam de beslissing en kondigde aan om één aflevering per week uit te brengen om de hype te vergroten.

Nam Ji Hyun(Foto: de officiële Instagram van TVING)

De explosieve reacties op het drama zijn duidelijk en werden constant op verschillende sociale sites.

Sommige kijkers zagen onbedoeld de drama op YouTube en bekende dat ze uiteindelijk de hele aflevering hebben gekeken. Ze verspreidden het woord zelfs en adviseerden 'The Witch's Diner' aan andere fans die op zoek waren naar een nieuw Koreaans drama om van te smullen.

The Witch's Diner Aflevering 3: Chae Jong Hyeop wil dichter bij Nam Ji Hyun blijven

in het vervolg van The Witch's Diner Aflevering 2, Bae Yoon Ki (Kang Ki Doong) ging agressief The Witch's Restaurant binnen en probeerde Jung Jin (Nam Ji Hyun) lastig te vallen. Met een mes in zijn hand gaat Bae Yoon Ki wanhopig op zoek naar voedsel en geld om te overleven.

Als een man die ervan droomde ooit een succes te worden, probeerde Bae Yoon Ki alles om in zijn onderhoud te voorzien om zijn schoolschuld te betalen en tegelijkertijd op zoek te gaan naar een stabiele baan om de operatiekosten van zijn zieke moeder te dragen.

LEES OOK: 'Hospital Playlist'-actrice Ahn Eun Jin heeft bevestigd een cameo te maken in tvN's 'The Witch's Diner'

Bae Yoon Ki wanhopig om zijn leven te leven

Omdat hij vaak is afgewezen in sollicitatiegesprekken, heeft Yoon Ki geen andere keuze dan risico's te nemen. Hij zag er angstig en bang uit toen hij besloot Jung Jin te gijzelen, want Bae Yoon Ki is niet het type persoon dat anderen pijn doet. Hij was gewoon gedwongen om het te doen vanwege zijn situatie.

Nam Ji Hyun(Foto: de officiële Instagram van TVING)

Jo Hee Ra (Song Ji Hyo) zag de chaos in haar restaurant plaatsvinden, en slechts een paar minuten later gaf Yoon Ki zichzelf aan en bekende dat hij alleen geld en voedsel nodig had om te overleven.

Nadat hij zijn gevoelens had gehoord, bood Jo Hee Ra haar aan om zijn wens in te willigen, maar hij moet de prijs daarvoor betalen.

Ondertussen bespraken Jung Jin en Lee Gil Yong (Chae Jong Hyeop) afwisselend met Yoon Ki de voorwaarden van Jo Hee Ra met betrekking tot het inwilligen van een wens. De buitenstaander kon het aanvankelijk niet geloven, maar vroeg uiteindelijk om een ​​fatsoenlijke en stabiele baan om de kost te verdienen.

Diezelfde nacht raakte Yoon Ki verstrikt in een incident waarbij zijn twee vingers werden afgesneden nadat hij een vrouw had gered tegen haar manipulatieve vriendje.

Vanwege zijn heroïsche daad was hij in het nieuws en noemde hij de held van de natie. Yoon Ki kreeg ook beloningen voor zijn goede daden en zijn wens om een ​​stabiele baan te hebben is eindelijk ingewilligd.

Net zoals wat Jo Hee Ra hem eerder vroeg in ruil voor zijn wens, wilde ze zijn twee vingers. Het verwijderen van Yoon Ki's vingers werd de prijs van zijn wens.

Lee Gil Yong's wens is om bij Jung Jin . te zijn

Toen Lee Gil Yong en Jung Jin zagen wat er met Yoon Ki gebeurde, waren ze allebei blij en bezorgd om hem. Ze konden nog steeds niet geloven dat er iets magisch kon gebeuren door het Jo Hee Ra gewoon te vragen.

Chae Jong Hyeop(Foto: Instagram van Chae Jong Hyeop)

Ondertussen vroeg Jung Jin openhartig aan Lee Gil Yong wat voor soort wens hij aan Jo Hee Ra had gevraagd, en of ze die al voor hem had ingewilligd.

De mannelijke student legde niet uit wat hij aan Jo Hee Ra vroeg, maar hij glimlachte alleen naar Jung Jin om aan te geven dat zijn wens eindelijk werd ingewilligd.

Er verscheen een flashback met het gesprek tussen Hee Ra en Gil Yong. Toen werd onthuld dat zijn wens niet is om wraak te nemen op zijn klasgenoten die pesten, maar om een ​​hechtere band met Jung Jin te hebben.

Jo Hee Ra werd verrast door zijn wens en om zijn wens uit te laten komen, moest hij parttime werken in The Witch's Restaurant. Dit leidde er ook toe dat hij bij Jung Jin was, aangezien zij de enige werknemers waren in Jo Hee Ra's resto.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'The Witch's Diner' Aflevering 2: Chae Jong Hyeop en Nam Ji Hyun Gevangen in Song Ji Hyo's Spell

Heb jij ... gezien The Witch's Diner aflevering 3? Hoe is het verhaal tot nu toe? Deel uw mening met ons in de opmerkingen!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins