tvN's Flower Of Evil Cast deelt wat te verwachten in de komende première van deze week(Foto: tvN)

'Flower of Evil' zal het verhaal bevatten van Baek Hee Sung (gespeeld door Lee Joon Gi) die een man is met veel verborgen geheimen en zich voordoet als een andere persoon. Hij gedraagt ​​zich als iemand die zielsveel van zijn vrouw Cha Ji Won (gespeeld door Moon Chae Won) houdt, een rechercheur die argwaan begon te krijgen over haar man. Uiteindelijk werd het paar gedwongen een duistere waarheid onder ogen te zien die ze nooit hadden verwacht te beseffen.

Hoofdacteur Lee Joon Gi, die Baek Hee Sung speelt, deelde mee dat hij denkt dat het mogelijk is om donkere gedachten te hebben bij het horen van de titel 'Flower of Evil' van het drama. Maar nadat hij het script heel goed had bestudeerd en zijn rol begon te spelen, realiseerde hij zich de ware betekenis van de titel van het drama: 'Flower of Evil' is 'Flower of Truth and Love'.

tvN's Flower Of Evil Cast deelt wat te verwachten in de komende première van deze week(Foto: tvN)

Lee Joon Gi legde verder uit dat wanneer je het pad neemt om te ontdekken wat het betekent om de ware liefde te hebben die je op de een of andere manier niet wilt verliezen en dan geconfronteerd wordt met een ongemakkelijke waarheid die die liefde ondersteunt, hoe zou je dan zorg ervoor? De acteur is in elke aflevering diep in gedachten verzonken en hij heeft het gevoel dat de ontbrekende delen van de puzzel eindelijk samenkomen. En hij denkt dat de kijkers meer gaan nadenken over liefde en waarheid.Aan de andere kant, Moon Chae Won, die het karakter van Cha Ji Won portretteert, vertelde dat ze vanuit haar standpunt denkt dat één persoon gered wil worden door degene van wie ze houden. Ze wil het drama meer omschrijven als de 'Flower of Salvation'.

De actrice zei verder dat ze denkt dat de kijkers de antwoorden op de meest gestelde vraag zullen kunnen ontdekken, 'Is het mogelijk om een ​​liefdevolle relatie te hebben met iemand die gered moet worden? Of zal een relatie vol liefde werken als beide mensen door elkaar gered moeten worden?'

tvN's Flower Of Evil Cast deelt wat te verwachten in de komende première van deze week(Foto: tvN)

Bovendien is actrice Jang Hee Jin, die Do Hae Soo speelt in het drama, de dochter van een seriemoordenaar. Ze zei dat het drama kan worden beschouwd als de 'Flower of Fateful Relationships', omdat het een wervelwind is van verbonden lotsbestemmingen door de personages. Het publiek moet dus afstemmen om te ontdekken waar de levens van de personages voor het eerst verstrikt raakten en wat de waarheid is achter de verwrongen draden van het lot.

tvN's Flower Of Evil Cast deelt wat te verwachten in de komende première van deze week(Foto: tvN)

En tot slot vertelde Seo Hyun Woo, die de rol van verslaggever Kim Mu Jin vertolkt, dat het drama ook de 'Flowers of Kindness' kan worden genoemd. Hij legde uit dat de meeste personages in het drama eerst aan anderen denken, zelfs als ze gekwetst worden, maar uiteindelijk uitgroeien tot een beter persoon. Hij voegde eraan toe dat er in het drama veel momenten kunnen zijn waarop hij in een intern conflict terechtkomt en zich in zijn hoofd afvraagt: 'als hij in dezelfde situatie zat, zou hij dan anderen op de eerste plaats kunnen zetten?'

Met deze vragen in gedachten, zal het publiek zeker verslaafd raken en nog dieper in het drama vallen.

Ondertussen staat de uitzending van 'Flower of Evil' gepland op 29 juli om 22:50 uur. KST en zal binnenkort beschikbaar zijn op Viki.