tvN maakt zich op voor een nieuw spannend project voor 'Crash Landing on You'-acteur Hyun Bin.

'Making Armor: Hyun Bin' is de eerste backstage-documentaire van Hyun Bin

In een recent persbericht zal tvN D Entertainment de allereerste backstage-documentaire van Hyun Bin uitbrengen, getiteld 'Making Armor: Hyun Bin'. Deze nieuwe documentaire film zal bestaan ​​uit het leven van Hyun Bin dat vooral zijn harde werk en inspanningen belicht om zijn sterke en gezonde figuur te behouden en het pantser voor zijn geest op te bouwen om zijn rollen volledig en professioneel te vervullen.

Hyun Bin(Foto: Vast Tree Playing Officiële Instagram)

De 'Secret Garden'-ster zal oprecht zijn oprechte en diepste gedachten delen vlak voordat hij het hele project filmt. In een glimp van de aankomende video zei de 38-jarige acteur dat hij zichzelf tot het uiterste drijft om zonder spijt voor de camera te kunnen staan.Hij zei ook dat hij vooral angst ervaart als hij niet goed is voorbereid op de dingen die hij moet doen. De documentaire 'Making Armor: Hyun Bin' geeft de fans en kijkers een close-up van de reis van de A-lijst Koreaanse ster.

Hyun Bin(Foto: Vast Tree Playing Officiële Instagram)

Zijn unieke geest- en lichaamstraining die hem helpt de grenzen te verleggen, zal eindelijk worden onthuld. Het proces van het ordenen van zijn gedachten en het focussen op zijn werk zal door de lens worden vastgelegd om anderen inspiratie en motivatie te geven.

De aankomende backstage-documentaire van Hyun Bin 'Making Armor: Hyun Bin' wordt op 25 mei om 18.00 uur (KST) uitgezonden op het officiële YouTube-kanaal van tvN D Entertainment.

Misschien vind je dit ook leuk: Bekijk: 'SMART' dropt nieuwe commercial met Hyun Bin en Son Ye Jin + tijdlijn van de relatie van het paar

VAST Entertainment deelt nieuwe advertentieafbeelding van Hyun Bin

De acteur uit 'Herinneringen aan het Alhambra' is ook bezig met het maken van verschillende merkadvertenties, en een van zijn eerdere werken was met Chow Tai Fook, een in Hong Kong gevestigd sieradenbedrijf.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door VAST Entertainment (@vast.ent)

In de laatste foto's die zijn geplaatst door Hyun Bin's bureau VAST Entertainment, zag de Koreaanse superster er elegant en chic uit tijdens het modelleren van enkele accessoires van het genoemde merk. De meeste stukken die hij droeg, zijn de nieuwste collectie van Chow Tai Fook. Hyun Bin toonde zelfverzekerd en moeiteloos zijn natuurlijke charisma voor de lens. Het label deelde ook enkele foto's van achter de schermen van Hyun Bin's tv-commercial met SMART, een van de beroemde telecommunicatiebedrijven in de Filippijnen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door VAST Entertainment (@vast.ent)

Voor het geval je het gemist hebt: Wist je dat? Deze Koreaanse beroemdheden zijn ook succesvolle CEO's

Kijk je uit naar de allereerste backstage-documentaire van Hyun Bin? Wat zijn uw gedachten erover? Vergeet het niet met ons te delen in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.