Het is een drukke tijd voor U-Kiss's Jun met een nieuwe dramaserie en nieuwe afbeeldingen voor Star1 magazine. Tijdens de shoot kreeg hij ook de kans voor een interview en deelde hij zijn leuke tijd tijdens het filmen voor 'Good Casting'.

De zanger die acteur is geworden Jun verschijnt momenteel in het SBS-drama, in de rol van Kang Woo Won, een veelgevraagde rijzende ster met een verachtelijke houding ten opzichte van zijn personeel. Hij reist naar twee landen, Korea en Taiwan, voor amusementsdoeleinden, allemaal geregeld door zijn bureau. Hij wist niet dat zijn assistent illegale transacties uitvoert.

Kang Woo Won is beroemd en heeft een zeer grootse levensstijl. Hij ontmoet Im Ye Eun, gespeeld door Yoo In Young, die zijn contract verlengt met een hogere talentvergoeding. Ye Eun is een van de agenten van NIS. Ze is aangesteld om Woo Won te controleren op betrokkenheid bij illegale transacties. De vorige assistent ging er vandoor met een chip, die wordt gemarkeerd als VIP voor hun vijanden. De mensen die de chip nodig hebben, dachten dat Woo Won hem heeft en markeerden hem als gezocht voor hun maffiagroep.U-Kiss's Jun werkt met actrice Yoo In Young met een leeftijdsverschil. Hoewel het er nooit toe doet, omdat hun chemie goed werkt op het scherm. In hun vele scenes samen laten ze hilarische acts zien.

In een van de eerste scènes in 'Good Casting' liet Jun een grappige kant van hem zien toen In Young zijn kleedruimte vernielde en zijn naakte lichaam onthulde, hoewel de geslachtsdelen worden afgedekt voor het publiek, zoals vereist door censuur.

Toen hem werd gevraagd naar zijn reactie, vertelde Jun dat hij niet genoeg tijd had om zich voor te bereiden en zich moest haasten om zijn lichaamsbouw te versterken, eraan toevoegend dat hij er spijt van had. Jun deelde ook dat in 'Good Casting' hij zijn imago opzij moest zetten en zich moest laten gaan. Vervolgens onthulde de act-dol dat kijkers veel van zijn energieke en grappige kant zullen zien die ze in het verleden niet hebben gezien.

In een andere scène werden beide personages ontvoerd en werd Jun in het hoofd geraakt. Yoo In Young was doodsbang en dacht aan hoe ze zouden ontsnappen, aangezien ze bijna dood waren door hun ontvoerders. Gelukkig kwamen andere agenten, Kim Ji Young en Choi Kang Hee, om hen te redden.

Jun wordt omringd door senioren in de set. Hij vertelde hoe dankbaar hij is om samen met Yoo In Young te schitteren, en vertelde dat ze hem als eerste benaderde en het hem gemakkelijker maakte om zich comfortabel te gedragen. Jun voegde eraan toe dat ze het goed met elkaar kunnen vinden dat ze op de set beginnen te lachen door alleen maar naar elkaars gezichten te kijken.

Het interview ging over zijn optreden in 'Swag Age'. Jun erkende liefdevol zijn fans die van hem hielden als een muzikale ster, onder zijn voornaam Joon Young. Hij voegde eraan toe dat hij ernaar streeft te zijn zoals de ervaren ster Hwang Jung Min, die een langlopende carrière heeft en heen en weer schakelt tussen het witte doek, het podium en de tv.

Kijk uit voor meer hilarische scènes op 'Good Casting' met U-Kiss's Jun en de rest van de cast elke maandag- en dinsdagavond!