Jo Byung Gyu maakte voor het eerst een openbare update na zijn beschuldigingen van pesten. Zijn nieuwe look-transformatie kreeg verschillende reacties van de netizens.

De volumineuze haartransformatie van Jo Byung Gyu verrast Netizens

De ster van 'SKY Castle' plaatste een reeks foto's op zijn officiële Instagram waarop zijn lange en golvende haar te zien is. Jo Byung Gyu's nieuw geplaatste foto's toonden zijn nooit eerder vertoonde afbeelding in het openbaar.

Jo Byung Gyu(Foto: Instagram van Jo Byung Gyu)
'Uncanny Counter'-ster Jo Byung Gyu plaatst voor het eerst berichten op Instagram na controverses over pesten + bevestigd om in een nieuwe film te werken

Zijn mannelijke transformatie verbaasde veel fans en bleef de nieuwe stijl van de acteur prijzen. De 'Arthdal ​​Chronicles'-ster zag eruit als een Japanse acteur. Hij deelde de foto's afgelopen 14 september en kreeg honderdduizenden likes van zijn volgers.Jo Byung Gyu(Foto: Instagram van Jo Byung Gyu)
'Uncanny Counter'-ster Jo Byung Gyu plaatst voor het eerst berichten op Instagram na controverses over pesten + bevestigd om in een nieuwe film te werken

Naast zijn SNS-update zal Jo Byung Gyu ook zijn filmoptreden maken met 'Even If I Die, One More Time'. Dit markeert zijn officiële terugkeer naar de entertainment-schijnwerpers nadat hij een lange pauze had gehad.

Misschien vind je het ook leuk: Schrijver en producent van recordbrekend drama 'The Uncanny Counter' om opnieuw samen te werken voor nieuwe serie 'Bad and Crazy'

'Zelfs als ik sterf, nog één keer' markeert de entertainmentcomeback van Jo Byung Gyu

Voor zijn comeback in de film, 'Even If I Die, One More Time', speelt Jo Byung Gyu het personage van Jeon Woo Seok, een 40-jarige stuntman die een groot acteur wil worden. Maar door een ongeluk waarbij hij betrokken raakte, keert Woo Seok terug naar zijn tienerjaren als middelbare scholier en krijgt hij de kans om al zijn ervaringen op te halen en na te denken over de droom die hij in de toekomst wil nastreven.

Jo Byung Gyu(Foto: Instagram van Jo Byung Gyu)

Met zijn brede scala aan ervaring en uitstekende acteervaardigheden, wordt van Jo Byung Gyu nu al verwacht dat hij zijn nieuwe film zal verbeteren. Zijn natuurlijke charisma en aanpassingsvermogen als het gaat om optredens op de cam, zorgen voor meer hype bij de toekomstige kijkers.

Dit wordt de vierde film van Jo Byung Gyu sinds hij zijn acteercarrière begon. Zijn nieuwste serie 'Uncanny Counter', die een zegevierende finale maakte en recordbrekende kijkcijfers haalde, heeft al bevestigd seizoen 2 te hebben, maar de cast en productie zijn nog in discussie.

LEES OOK: [BEVESTIGD] 'The Uncanny Counter' heeft seizoen 2 + originele cast die hun schema's voor filmen nog steeds aan het corrigeren zijn

Jo Byung Gyu(Foto: Instagram van Jo Byung Gyu)

'Even If I Die, One More Time' wordt geproduceerd door TS Narin Cinema. Ondertussen is Npick+ verantwoordelijk voor de distributie van de film. Het is gepland om in 2022 in de bioscoop te verschijnen.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'The Uncanny Counter'-ster Jo Byeong Gyu spreekt zich eindelijk uit over de beschuldigingen van pesten op school + Lees de volledige verklaring

Wat kun je zeggen over de nieuwe look van Jo Byung Gyu? Ben je enthousiast over zijn filmcomeback in 'Even If I Die, One More Time'? Deel het allemaal met ons in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.