Terwijl de beoordelingen van 'Sell Your Haunted House' hoog oplopen, begon de relatie tussen Hong Ji Ah (Jang Na Ra) en Oh In Bum (Jung Yong Hwa) ook te stijgen.

Oh In Bum wordt onbewust bezorgd over Hong Ji Ah

In 'Sell Your Haunted House' aflevering 6, met de gedachte dat ze de dwalende geest al hadden weggestuurd, was Hong Ji Ah ervan overtuigd dat de uitdrijving succesvol was - niet totdat ze iets vreemds voelde en naar de sauna ging op de begane grond van het gebouw.

Ze ontdekte dat er nog een onrustige geest in haar zat en wilde om hulp vragen. Hong Ji Ah was bezeten door de geest en nam haar mee naar het zwembad. Oh In Bum zocht haar en hij zag het lichaam van Hong Ji Ah in de saunabadkuip.U KUNT OOK LEZEN: 'Vincenzo'-acteur Song Joong Ki en co-sterren te gast op 'The Game Caterers'

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door KBS Drama (@kbsdrama)

Oh In Bum trok haar snel naar zich toe en uiteindelijk omhelsden ze elkaar. Hong Ji Ah verdronk zichzelf bijna. Gelukkig heeft haar paranormaal begaafde haar gered. Oh In Bum keek bezorgd over wat er met Hong Ji Ah was gebeurd. Hij bleef haar controleren. De vrouwelijke exorcist had die nacht ook medelijden met en dankbaar voor Oh In Bum.

Het lijkt erop dat de twee zich meer bewust worden van hun opbloeiende gevoelens.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door KBS Drama (@kbsdrama)

Hong Ji Ah ontdekt Oh in Bum's identiteit

Vanwege haar nieuwsgierigheid gaf Hong Ji Ah haar secretaresse de opdracht om het kind te zoeken dat ze in haar herinneringen bleef zien toen haar moeder stierf.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door KBS Drama (@kbsdrama)

Secretaris Joo Hwa Jung (Kang Mal Geum) ging op zoek naar het kind en verzamelde alle informatie die hen kon helpen bij het identificeren wie dat kind was. Ze ging terug naar het kantoor en vertelde Hong Ji Ah dat ze de naam en identiteit van het vermiste kind 20 jaar geleden al had gevonden.

De laatste persoon die de moeder van Hong Ji Ah tegenkwam, was de oom van Oh In Bum, Oh Sung Sik (Kim Dae Gon), die wanhopig op zoek was naar hulp. En het kind dat hij eerder droeg was eigenlijk Oh In Bum.

Jung Yong Hwa(Foto: KBS officiële Instagram)

Joo Hwa Jung zei dat het lijkt alsof Hong Ji Ah en Oh In Bum voorbestemd zijn om elkaar te ontmoeten.

Om hun problemen op te lossen, moesten Oh In Bum en Hong Ji Ah dit keer hun contract verlengen om samen te werken totdat ze de antwoorden kregen waarom hun familieleden 20 jaar geleden met elkaar verbonden waren en hoe Oh Sung Sik Hong Mi Jin (Baek Euen Hye).

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Sell Your Haunted House' behaalt nieuw indrukwekkend ratingrecord + aflevering 5 samenvatting

Wat kun je zeggen over de chemie op het scherm van Jung Yong Hwa en Jang Na Ra in 'Sell Your Haunted House'? Vergeet niet om uw mening met ons te delen in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins