Gebaseerd op de Franse roman 'Les Liaisons Dangereuses' uit 1782 van Pierre Choderlos de Laclos, leverden het MBC-drama 'Tempted' en zijn cast een uitstekende prestatie tijdens de uitvoering in 2018.

Moon Ga Young, Woo Do Hwan, Kim Min Jae en Red Velvet brachten met succes het gevaar en de gevolgen van verliefdheid in beeld door hun ongeëvenaarde uitvoeringen en synergie in het drama.

Dit zijn de nieuwe drama's en films, vier jaar later, van de geprezen cast van 'Tempted'.Moon Ga Young

Moon Ga Young liet haar acteerkwaliteiten zien in 'Tempted', waarmee ze haar uitmuntendheid als Beste Actrice bij de MBC Drama Awards vierde.

Moon Ga Young(Foto: Star & Style Magazine officiële Instagram)

In het volgende jaar werkte de actrice samen met Kim Seon Ho in de romantische comedy-serie 'Welcome to Waikiki 2'.

Ze leidde in 2020 ook de romantische serie 'Find Me in Your Memory' met Kim Dong Wook.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 2021 K-Drama Eerste en tweede man leiden face-offs en liefdesdriehoeken

In hetzelfde jaar kreeg Moon Ga Young internationale lof voor haar schattige vertolking van Ju Kyung in het succesvolle romantische coming-of-age-drama 'True Beauty' met ASTRO Cha Eun Woo, Hwang In Youp en Park Yoo Na.

Op dit moment maakt Moon Ga Young zich op om terug te keren naar het televisiescherm in de komende tvN-serie 'Link: Eat, Love, Kill' met 'Hotel del Luna'-acteur Yeo Jin Goo. De uitzending staat gepland voor de eerste helft van 2022.

Woo Do Hwan

Net als Moon Ga Young, zorgde Woo Do Hwans optreden in 'Tempted' ervoor dat hij de Excellence Award voor Beste Acteur in de wacht sleepte tijdens de MBC Drama Awards 2018.

Woo Do Hwan(Foto: KEYEAST ENTERTAINMENT)

In het volgende jaar wordt Woo Do Hwan verwelkomd door een hele reeks meerdere projecten. Hij bereikte het grote scherm met de horrorfilms 'The Divine Fury' uit 2019 met Park Seo Joon en 'The Divine Move: Ghost Move'.

Hij leidde ook het JTBC historische drama 'My Country: The New Age' met AOA Seol Hyun, Yang Se Jeong en Jang Hyuk.

In 2020, voordat hij aan zijn verplichte militaire dienst begon, nam Woo Do Hwan deel aan het met sterren bezaaide drama 'The King: Eternal Monarch' samen met Lee Min Ho, Kim Go Eun, Kim Kyung Nam en meer.

De acteur werd op 5 januari 2022 ontslagen uit zijn militaire dienstplicht. Hij is echter nog bezig met zijn laatste vakantie volgens de regels van het Ministerie van Defensie.

Kim Min Jae

Na zijn grote deelname aan het drama sprong Kim Min Jae op een ander project. Hij werd gecast in het historische romantische drama 'Flower Crew: Joseon Marriage Agency'.

Kim Min Jae(Foto: YamYam Entertainment)

Het jaar 2020 sierde de acteur met een royale hoeveelheid projecten. Hij hernam zijn rol in het vervolg 'Dr. Romantisch 2' met Ahn Hyo Seop, Lee Sung Kyung en Kim Joo Hun.

LEES VERDER: Hier zijn 3 redenen waarom Kim Min Jae en Park Gyu Young's 'Dali and Cocky Prince' herinnerd zullen worden als een artistiek romantisch drama van hoge kwaliteit

In datzelfde jaar speelde hij ook in het SBS-drama 'Do You Like Brahms?' met Park Eun Bin, die de Excellence Awards en Best Couple Award in de wacht sleepte.

In 2021 kreeg Kim Min Jae erkenning en liefde voor zijn uitstekende vertolking van een restaurateur in de KBS-romcom 'Dali and Cocky Prince', tegenover Park Gyu Young.

Red Velvet Joy

Door 'Tempted' kreeg Red Velvet Joy veel kansen voor haar televisiecarrière.

Red Velvet Joy voor Allure Magazine Korea(Foto: Allure Magazine Korea)

In 2020 leende ze haar prachtige stem in de animatiefilm 'Trolls World Tour', het muzikale vervolg op de kaskraker 'Trolls' uit 2016.

LEES OOK:Dit is waarom het personage 'Only One Person' van Red Velvet Joy door velen geliefd is

Joy kreeg in hetzelfde jaar het aanbod om het nieuwe JTBC-melodrama 'Only One Person' te leiden, dat nu elke maandag en dinsdag wordt uitgezonden. Ze speelt de rol van een terminaal zieke social media influencer, Sung Mi Do, die met haar resterende dagen haar doel in het leven vindt.

Ze presenteert momenteel ook het SBS-televisieprogramma 'Animal Farm' met de nationale MBC Shin Dong Yup.