'Deliver Us from Evil' is een van de beste actiefilms die ooit werd uitgebracht in het jaar 2021. De film markeerde de reünie van de doorgewinterde acteurs Hwang Jung Min en Lee Jung Jae, en hun verbazingwekkende synergie werd versterkt door Park Jung Min, die ook zo goed als acteur.

De kaskraker werd gefilmd in zulke prachtige landen als Zuid-Korea, Thailand en Japan. Vanwege zijn geweldige plot, geweldige acteurs en indrukwekkende cinematografie, werd de film niet alleen beschikbaar in andere Zuidoost-Aziatische landen, maar ook in het Westen.

Bekijk deze even goede films en drama's van Hwang Jung Min, Lee Jung Jae en Park Jung Min om meer van de uitstekende cast te zien.Hwang Jung Min

(Foto: CJ Entertainment)
Hwang Jung Min

De Blue Dragon-genomineerde schitterde opnieuw op het witte doek met een adembenemend optreden als huurmoordenaar In Nam in de actiefilm 'Deliver Us from Evil' uit 2020.

Na de film speelde hij in de JTBC romantische drama-televisieserie 'Hush' samen met Girls' Generation-lid en actrice Yoona.

Hij imponeerde opnieuw fans en kijkers toen hij de gijzelaar van Zuid-Korea werd in de reality-actiefilm 'Hostage' uit 2021, geregisseerd door de sensuele regisseur Pil Gam Seong.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT:Hwang Jung Min praat over zijn relatie met 'gijzelaar'-regisseur + memorabele afleveringen tijdens het filmen

Aan de andere kant heeft de acteur onlangs het filmen van zijn aanstaande actie-misdaadthrillerfilm 'The Point Men' afgerond met 'Crash Landing on You'-acteur Hyun Bin.

Lee Jung Jae

(Foto: CJ Entertainment)
Lee Jung Jae

De hartenbreker Lee Jung Jae uit de jaren 90 toonde zijn actie- en gevechtsvaardigheden als een wraakzuchtige broer vol woede en woede.

Na het winnen van de Daesang (Grote Prijs) als acteur voor 'Deliver Us from Evil', bereidde hij zich voor op zijn gastoptreden in de SBS-tv-serie 'Delayed Justice'.

De korte cameo die hij in het drama maakte, was een opwarmertje, aangezien hij op dat moment zijn grootste televisieserie tot nu toe aan het filmen was.

In de tweede helft van 2021 speelde hij in de box office hit en Netflix originele serie 'Squid Game' met Park Hae Soo, Wi Ha Joon en Jung Ho Yeon.

De serie was serieus een enorme hit omdat hij bovenaan de Netflix Global Charts stond, zelfs na weken van algemene release.

'Squid Game' werd ook wereldwijd populair en was zelfs een hele maand lang een trend wereldwijd.

LEES VERDER:Netflix's 'Squid Game' komt naar verluidt in aanmerking voor Primetime Emmy Awards-nominatie

Terwijl 'Squid Game' nog op tafel ligt, is de acteur nu druk bezig zich voor te bereiden op zijn terugkeer naar het grote scherm met de nieuwe film 'Wiretap'.

Hij zal zichzelf ook uitdagen bij het produceren van een film, getiteld 'Hunt', die ergens in 2022 zal worden uitgezonden.

park jonge min

(Foto: CJ Entertainment)
park jonge min

Het jaar 2020 was een geweldig jaar voor acteur Park Jung Min. Hij sleepte de Best Supporting Award in de wacht voor zijn rol in 'Deliver Us from Evil', en het gaf ook een kick-start aan zijn carrière en kreeg zijn eerste hoofdrol voor het volgende jaar.

In het jaar 2021 speelde hij in het romantische drama 'Miracle: Letters to the President' en werd hij gekoppeld aan Girls' Generation-lid en actrice Yoona.

Hij richtte ook zijn eigen boekuitgeverij op, Muze Books, en werd de redacteur van het eerste boek dat door het bedrijf werd gepubliceerd.

JE HOUDT MISSCHIEN VAN: Han Hyo Joo wordt een menselijke bewapening in nieuwe thriller Kdrama met Park Hyung Sik + deelt eerlijke gedachten bij het kiezen van 'geluk'

In hetzelfde jaar keerde hij ook terug naar het kleine scherm met Netflix' originele drama-fantasieserie 'Hellbound' samen met Yoo Ah In, Kim Hyun Joo en Won Jin Ah.

Op dit moment, terwijl hij zijn bedrijf bemant, filmt hij momenteel ook zijn comeback-film 'One Victory', die in de eerste helft van 2022 wordt uitgezonden.