Nadat hij officieel het leger had verlaten, begon de Koreaanse superster Lee Jong Suk terug te keren met zijn werk. Hij is zelfs het nieuwste covermodel voor Esquire Korea!

Lee Jong Suk(Foto: A-Man-project)

Op 15 januari schudde Lee Jong Suk fans wakker nadat hij op zijn officiële Instagram-account twee foto's van hem had geüpload waarop hij poseerde voor het beroemde tijdschrift, terwijl hij pronkte met zijn etherische looks die we allemaal hebben gemist!

De 31-jarige acteur pronkte opnieuw met zijn onstuimige en charismatische blik in de pagina's van Esquire magazine. Deze keer projecteerde hij een ander beeld. De publicatie benadrukte meer van wat nieuw is aan de acteur, lang haar hebben en druipen van zelfvertrouwen terwijl hij gekleed is in een zwart pak en een stropdas, en er in onze ogen o zo perfect uitzag.Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Jongsuk Lee (@jongsuk0206)

De transformatie van Lee Jong Suk wekt opwinding bij zijn fans, want ze zullen eindelijk meer content van hun geliefde acteur te zien krijgen. En ja hoor, het lange wachten is eindelijk voorbij. Dit is slechts een van de vele projecten die voor hem in het verschiet liggen.

Voorafgaand aan de release van de foto's van Lee Jong Suk, kondigde Esquire Korea ook aan dat ze de acteur zullen ontmoeten voor een interview, daarom plaatsten ze op hun officiële Instagram en Twitter een draad waar fans van over de hele wereld de kans kunnen krijgen om een ​​beetje interactie te hebben met de superster.

Lees ook: Lee Jong Suk ontslagen uit het leger + start 2021 met spannende projecten

Fans moesten gewoon alle vragen stellen die ze door Lee Jong Suk beantwoord willen zien via het commentaargedeelte van Esquire's post. Het is een unieke kans voor de fans om opgemerkt te worden door hun idool.

Nu de omslag is uitgebracht, kan net zo goed het interviewgedeelte binnenkort worden onthuld! Dus je kunt er maar beter op letten!

Lee Jong Suk deelde ook enkele foto's van achter de schermen van zijn picturale met het tijdschrift via zijn Instagram-account. Deze zijn over het algemeen een voorproefje van wat ze heeft voorbereid voor zijn fans.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Jongsuk Lee (@jongsuk0206)

Ondertussen ontvangt Lee Jong Suk de laatste tijd ook nieuwe aanbiedingen, maar er was nog geen bevestiging van wat het volgende project is waar hij aan gaat werken. Laten we in de tussentijd wachten op zijn comeback op het kleine scherm. Wedden dat jij ook wacht op zijn nieuwe drama, want ja, dat zijn we allemaal!

Lees ook:Het zit in hun bloed: deze 5 acteurs hebben hun beelden van hun vaders gekregen

Wat kun je zeggen over de transformatie van Lee Jong Suk? Deel uw opmerkingen met ons!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins