De 'Forever'-serie is misschien geannuleerd door ABC, maar een online petitie krijgt nog steeds steeds meer supporters, wat geruchten aanwakkerde dat de serie door een ander netwerk zou kunnen worden gered.

Zoals gemeld door IB-tijden , heeft ABC besloten om 'Forever' na slechts één seizoen te annuleren omdat het niet aan de verwachtingen van de studio voldeed. De website meldde dat de fans dachten dat de verhaallijn niet de schuld was, maar het gebrek aan marketing in het deel van het netwerk.

'Er is tegenwoordig een groot gebrek aan uitstekende televisie', schreef een supporter op 'Forever's' Facebook bladzijde.''Voor altijd'' is er een die nog een kans en betere marketing verdient om meer kijkers binnen te halen. Het is een juweeltje van een show, en ik zou het vreselijk vinden als het weggegooid wordt omdat niet genoeg mensen van het bestaan ​​af weten.'

De online petitie om 'Forever' terug te brengen heeft momenteel meer dan 27.000 supporters.

Showproducer Matt Miller ging naar: Twitter om aan te kondigen dat de serie werd geshopt, wat hoop gaf aan de fans van de ABC-serie.

'Op dit moment niets nieuws te melden. Show wordt actief gewinkeld door Warners, blijf volgende week op de hoogte.'

Ioan Gruffudd plaatste onlangs een oprechte open brief op zijn Instagram-account naar aanleiding van het nieuws over de annulering.

'Vanavond, zoals jullie nu allemaal weten, kreeg ik een telefoontje dat ik hoopte niet te krijgen, en om eerlijk te zijn had ik het echt niet verwacht', schreef hij.

'Ik wist dat de kijkcijfers niet geweldig waren, maar ik wist ook dat de studio en het netwerk allebei dol waren op de show, en natuurlijk dat het een ongelooflijke schare fans had... dus ik dacht dat we een goede kans maakten. Maar helaas nee, deze keer werden de kaarten niet in ons voordeel gedeeld.'

'Zo is de showbusiness - verdorie, zo is het leven - je rijdt naar de top van de golf en dan stort je weer neer', voegde hij eraan toe.

Stem af op meer nieuws over de serie 'Forever' en cast-updates.