Voormalig Super Junior-lid en acteur Kim Ki Bum tekende exclusief bij een nieuw bureau om zijn acteercarrière voort te zetten.

Blijf lezen voor alle details.

Kim Ki Bum's carrière als Super Junior-lid en als acteur

De charmante en getalenteerde Kim Ki Bum veroverde de harten van velen toen hij in 2005 debuteerde als een van de Super Junior-leden. Hij maakte gemakkelijk naam voor zijn talent in muziek en optreden. Hij had een succesvolle reis als onderdeel van de tweede generatie K-pop jongensgroep, die ook talloze records brak in de Koreaanse muziekscene.In 2004 speelde de mannelijke ster in KBS2 'Sharp 2' en MBC's 'Rainbow Romance', wat meer deuren opende voor Kim Ki Bum op het gebied van acteren.

Voormalig Super Junior-lid Kim Ki Bum tekent bij PA Entertainment en is van plan zijn acteercarrière voort te zetten(Foto: PA Entertainment Instagram) Kim Ki Bum

Helaas, nadat Super Junior in 2009 hun derde studioalbum 'Sorry, Sorry' had uitgebracht, kondigde Kim Ki Bum zijn vertrek uit de groep aan om zijn acteercarrière voort te zetten.

Sindsdien maakte de idool-acteur zijn pauze in de muziekscene en begon hij dramaprojecten te accepteren. Hij verscheen in 'Tree With Deep Roots' in 2011 en 'I Love Lee Tae Ri' in 2012. Hij had ook een film in 2010 met 'Joomoonjin'.

Kim Ki Bum tekent bij PA Entertainment

Snel vooruit naar 2022, na een lange onderbreking van de entertainmentindustrie, is Kim Ki Bum nu klaar om verder te gaan en zijn showbusinesscarrière opnieuw te beginnen.

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: Choi Siwon van Super Junior besteedt vrije tijd aan golf + blijft werken als acteur na het hosten van tvN's talkshow

Voormalig Super Junior-lid Kim Ki Bum tekent bij PA Entertainment en is van plan zijn acteercarrière voort te zetten(Foto: PA Entertainment Instagram) Kim Ki Bum

Op 13 januari meldden meerdere K-media-outlets dat het voormalige Super Junior-lid al een exclusief contract heeft getekend met PA Entertainment en van plan is zijn activiteiten de komende maanden voort te zetten.

PA Entertainment bevestigde het nieuws en verwelkomde Kim Ki Bum in hun familie. Ze plaatsten ook zijn foto's op het officiële Instagram-account van het bureau, wat een nieuwe start van zijn carrière aangeeft.

Een functionaris van het bedrijf zei dat ze Kim Ki Bum volledig zullen steunen om in de toekomst meer acteeractiviteiten uit te voeren.

Voormalig Super Junior-lid Kim Ki Bum tekent bij PA Entertainment en is van plan zijn acteercarrière voort te zetten(Foto: PA Entertainment Instagram) Kim Ki Bum

En voor zijn eerste plan zal de 34-jarige acteur zijn eerste solo-fanbijeenkomst houden in Korea en in het buitenland, beginnend in maart.

Verdere details hierover zullen door PA Entertainment worden aangekondigd via hun officiële website en andere sociale media-accounts.

Bovendien is Kim Ki Bum nu labelgenoten met Park Si Wan, Bae Ki Sung, Ryu Philip en Kim Jung Nam.

Zijn fans kijken er nu naar uit om hem meer te zien in drama's en andere acteerprojecten.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Bevestigd! Yoo Ah In en Ahn Eun Jin werken samen in nieuwe Netflix-thrillerserie 'The Fool at the End of the World'

Ben je enthousiast om acteur Kim Ki Bum weer op het scherm te zien? Deel uw opmerkingen met ons!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.