'The World of the Married'-ster Shim Eun Woo zette het record recht toen ze haar eindelijk beschuldigde.

Wekenlang wordt de 28-jarige actrice opgejaagd door online haat en kritiek omdat ze in verband wordt gebracht met een pestschandaal.

Nadat ze in heet water was geweest, verbrak ze haar stilzwijgen en bracht ze een officiële verklaring uit om te spreken over de problemen met intimidatie.In haar bericht op sociale media begon ze haar wandaden toe te geven en verontschuldigde ze zich bij haar voormalige klasgenoot 'die gekwetst was' door haar 'onvolwassen houding'.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Eunwoo Shim (@eunoorang)

Toen ze de controverse vernam, probeerde de 'Love Scene Number'-actrice de persoon te bereiken, maar slaagde er alleen in om met een van haar familieleden te praten.

Helaas weigerde het vermeende slachtoffer te communiceren en haar persoonlijk te ontmoeten.

'Toen het probleem echter media-aandacht kreeg, begon het te sneeuwen en door de toenemende emoties kon ik de persoon [die het bericht schreef] niet ontmoeten' Shim Eun Woo Instagram-bijschrift luidt .

Om de lucht tussen haar en haar voormalige klasgenoot te klaren, verzocht de actrice 'Diary of a Prosecutor' opnieuw om het vermeende slachtoffer te ontmoeten. Gelukkig kon ze met haar praten samen met Shim Eun Woo's bureau, SH Media Corp.

Tijdens hun gesprek reflecteerde de actrice op haar gedrag en leerde dat haar klasgenoot nog 'diepe emotionele wonden' naar haar toe draagt.

'Ik realiseerde me dat de woorden en daden die ik gedachteloos tot iemand richtte toen ik jong was, lange tijd als wonden bij die persoon konden blijven, en ik bracht tijd door met diepe zorgen over het leven dat ik tot nu toe heb geleefd en mijn huidige zelf ,' voegde ze eraan toe.

Hiermee sprak ze haar oprechte verontschuldiging uit en zwoer ze 'eindeloos terug te kijken' op zichzelf terwijl ze probeert een beter mens te worden.

Daarnaast verontschuldigde Shim Eun Woo zich ook bij haar medeacteurs en degenen die betrokken waren bij haar huidige project.

De actrice speelt de hoofdrol in het nieuwe drama van JTBC' Vlieg hoog vlinder ' naast Choi Daniel en Oh Yoon Ah.

Shim Eun Woo beschuldigd van pesten

De actrice uit 'The World of the Married' is een van de beroemdheden die het doelwit zijn van beschuldigingen van intimidatie nadat een voormalige klasgenoot van de Bukpyeong Girls' Middle School beweerde dat ze werd gepest door Shim Eun Woo, die toen bekend stond als Park So Ri.

In een online communitypost zei de aanklager dat ze sociale verbanning en psychologisch pesten van de actrice had meegemaakt.

Bovendien wees de voormalige klasgenoot erop dat Shim Eun Woo destijds een bekende pestkop op school was, wat haar bureau allemaal ontkende.

Shim Eun Woo Agency klapt terug op beschuldigingen van pesten

SH Media Corp heeft een verklaring vrijgegeven waarin staat dat ze hebben bevestigd dat hun talent 'een oprechte student' was en nooit betrokken is geweest bij enig wangedrag.

Ze hebben de situatie echter onderzocht en fans gevraagd om het verspreiden van kwaadaardige verklaringen en valse berichten online te vermijden.

'Het bureau houdt de situatie actief in de gaten en is van plan krachtig op te treden tegen de verspreiding van valse geruchten, leugens en valse informatie.'

LEES VERDER: Choi Daniel, Oh Yoon Ah, Shim Eun Woo en meer bevestigd voor nieuw drama 'Fly High Butterfly'

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills