Opgewonden voor nog een Wooga Squad-moment?

Wooga Squad(Foto: het officiële Instagram-account van Park Seo Joon)

We hebben goed nieuws voor je!

Na zijn drama- en filmprojecten zal Park Seo Joon zich herenigen met zijn beste vriend Choi Woo Sik in een nieuw seizoen van 'Youn's Kitchen'.

In oktober werd bekend dat het meest bekeken realityprogramma 'Youn's Kitchen' al voor filmproductie in het buitenland stond, maar vanwege de COVID 19-pandemie was uitgesteld. Als update bevestigde de zender tvN op 27 november dat seizoen 3 van 'Youn's Kitchen' medio januari (2021) volgend jaar zal worden uitgezonden.

Het genoemde programma voegde ook een nieuw lid toe aan de cast. Het is niemand minder dan Choi Woo Sik. Hij voegt zich bij de originele castleden, zoals Youn Yeo Jung, Lee Seo Jin, Jung Yu Mi en Park Seo Joon.

'Youn's Kitchen' begon zijn eerste seizoen afgelopen maart 2017 en het tweede seizoen werd in januari van het volgende jaar uitgezonden. Tijdens het tweede seizoen van de show trad Park Seo Joon toe als cast. De veteraan actrice Youn Yun Jung vraagt ​​ook advies aan Lee Won iL en Hong Seok Cheon over haar gerechten en de ontwikkelingen die nodig zijn om haar 'Youn's Kitchen' te verbeteren.

Het programma filmt ook op locaties buiten Zuid-Korea. Seizoen één werd opgenomen in Gili Trawangan in Indonesië, terwijl seizoen twee werd gefilmd in Garachico, Spanje. Vanwege pandemie en te volgen reisprotocollen zal de productie voor het komende seizoen alleen in Zuid-Korea plaatsvinden en de opnames zijn al gepland voor eind november van dit jaar.

Mensen moeten ook kijken wat acteur Choi Woo Sik op tafel zal brengen met zijn kookkunsten en de nieuwe recepten die de cast aan het publiek zal laten zien. Dit programma zal zeker het gesprek van de dag zijn voor het nieuwe seizoen. Kijkers leren en genieten van nieuwe gerechten om thuis te koken, plus een met sterren bezaaide cast die ons leuke en spannende verhalen zal vertellen.Park Seo Joon en Choi Woo Sik(Foto: Park Seo Joon's officiële Instagram)

Nu het derde seizoen wordt uitgezonden, kijken kijkers reikhalzend uit naar de realityshow, want het zal een samenwerking zijn van Park Seo Joon en een van zijn beste vrienden, Choi Woo Sik (ze staan ​​bekend om hun oprechte vriendschap als de Wooga Squad, samen met BTS-idool V, Peakboy en acteur Park Hyung Sik).

De twee hadden ook al hun eerste realityshow-samenwerking in het programma 'Summer Vacation' samen met hun goede vriend en actrice Jung Yu Mi, die ook bij hen zal zijn in het derde seizoen van 'Youn's Kitchen'.De 'Summer Vacation' is een reality-show voor thuisvakanties over vrienden die genieten van een vakantie op een mooie en ontspannende plek om hun lichaam en geest te genezen van te veel werk. Het werd uitgezonden op 17 juli van dit jaar (2020).

Ben je enthousiast om de leuke bromance-momenten van Park Seo Joon en Choi Woo Sik te zien? Deel uw mening met ons!

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel

Geschreven door Shai S.