Gastheer en komiek Yoo Jae Suk is eindelijk hersteld van COVID-19 en is volgens zijn bureau Antenna klaar om weer te gaan filmen. Ondertussen sleepten 'Running Man'-leden verschillende prijzen in de wacht tijdens de SBS Entertainment Awards 2021.

Antenne bevestigt deelname Yoo Jae Suk aan MBC Entertainment Awards 2021

Nadat hij afgelopen 13 december positief was getest op COVID-19, volgde Yoo Jae Suk onmiddellijk de gezondheidsprotocollen voor zijn onmiddellijke herstel. Zijn bureau, Antenna, bracht op 21 december een verklaring uit waarin hij het goede nieuws aankondigde dat de 'Running Man'-host eindelijk COVID-vrij is.

Yoo Jae Suk(Foto: Nieuws1)

De officiële vertegenwoordiger bevestigde ook dat Yoo Jae Suk terug zal keren op het kleine scherm en opnieuw zal beginnen met het filmen van zijn geplande projecten die werden stopgezet nadat hij de diagnose van het virus had gekregen.Onderdeel van zijn aanstaande evenement zijn de 2021 MBC Entertainment Awards, en Antenna heeft aangekondigd dat Yoo Jae Suk officieel aanwezig zal zijn bij de show. De genoemde prijsuitreiking is gepland voor première op 29 december om 20:40 uur. (KST).

Leden van 'Running Man' hebben grote prijzen gewonnen bij de SBS Entertainment Awards

Terwijl Yoo Jae Suk nog in quarantaine zat, woonden de 'Running Man'-leden dit jaar de SBS Entertainment Awards bij die op 18 december werden gehouden, georganiseerd door Lee Seung Gi, Han Hye Jin en Jang Do Yeon.

SBS Entertainment Awards 2021(Foto: SBS)
Running Man Cast

'Running Man' wint Top Excellence in Programming Award naast 'Kick a Goal'. Leden Ji Suk Jin en Yang Se Chan wonnen respectievelijk de SBS Honorary Employee Award en Top Excellence Award voor Variety Show. Namens Yoo Jae Suk namen de leden de trofee in ontvangst.

Ondertussen wonnen Yoo Jae Suk, Kim Jong Kook en Ji Suk Jin trofeeën na het behalen van de Variety Star of the Year-categorie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 런닝맨 RunningMan (@sbs_runningman_sbs)

Misschien vind je het ook leuk: Yoon Eun Hye leest nieuws over 'Running Man'-cast die haar naam in de show noemt - is de actrice van 'Princess Hours' klaar om een ​​gastoptreden te maken?

Yoo Jae Suk, Kim Jong Kook en Song Ji Hyo stonden bovenaan de ranglijst van merkreputatie voor december

De steunpilaar van 'Running Man' Yoo Jae Suk, Kim Jong Kook en aas Song Ji Hyo voerden op indrukwekkende wijze de ranglijst van merkenreputatie in december aan.

'Nation's MC' Yoo Jae Suk had afgelopen november een stijging van 18,28 procent in zijn score. Terwijl Kim Jong Kook een percentage van 59,83 noteerde. Aan de andere kant reserveerde Song Ji Hyo met succes haar plek op nummer 3 en had ze sinds vorige maand een indrukwekkende stijging van 107,65 procent in haar score.

Yoo Jae Suk en Kim Jong Kook behielden al vier opeenvolgende maanden met succes hun plek op nummer 1 en nummer 2, waarmee ze hun superioriteit als presentator van variétéshows bewezen.

Ondertussen wordt elke zondag om 17.00 uur de langstlopende variété 'Running Man' uitgezonden. (KST) op SBS.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Te midden van speling pronkt Song Ji Hyo met verbluffende Pixie Cut tijdens de Asia Artist Awards 2021

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.