JTBC maandag/dinsdag speciaal drama 'Yoona's Street' (productie: Lim Tae Woo, script Kim Woon Kyung, productie Drama House) liet Oh Na Ra hartstochtelijk zingen terwijl dit werd vastgelegd in een stilstaand beeld.

Naarmate de afleveringen vorderden, krijgt het speciale JTBC-drama 'Yoona's Street' op maandag/dinsdag steeds hogere kijkcijfers. Het drama dat Oh Na liet zien, toonde aan dat Oh Na Ra hartstochtelijk zong en dat dit nog steeds een onderwerp van discussie is.

Op de vrijgegeven foto is het niet zeker wat de omstandigheden zijn, maar Oh Na Ra schreeuwt in de karaokeruimte die ze beheert. Hier maken haar man Bong Dahl Ho (gespeeld door Ahn Nae Sang) en zij samen een droevige uitdrukking. Het laat zien dat ze niet gelukkig is op de plek waar ze is ondanks het feit dat ze hartstochtelijk zingt. Dit wekt de nieuwsgierigheid van bezoekers.Hierbij zong Oh Na Ra hartstochtelijk een nummer uit de jaren 50 en 60 dat erg populair was. Het gaat over een lied waarin een meisje van het platteland naar de stad gaat en overleeft. De verwachting is dat dit verhaal daar ook op zal lijken en de nieuwsgierigheid van anderen prikkelt. Ook liet ze een bijpassende choreografie en getalenteerde danskunsten zien.

Oh Na Ra zei: 'Er waren veel mensen aanwezig, dus ik maakte me zorgen om voor hen allemaal te zingen. Ze applaudisseerden allemaal voor me, dus ik ben dankbaar. Tegenwoordig is het filmen van 'Yoona's Street' leuk en ik hoop dat je steeds meer van ons drama gaat houden.'

Ondertussen gaat 'Yoona's Street' over mensen met allerlei persoonlijkheden, leeftijden, beroepen, geslachten en een voormalige vrouwelijke zakkenroller die in een huis met meerdere gebouwen woont. Hier maakt de aardigste man kennis met hun gemeenschap terwijl ze samen genezen en als één samenleven. Het wordt uitgezonden op maandag en dinsdag om 21:50.