Patrick Dempsey zou na de scheiding herenigd worden met zijn vrouw. Betekent dit dat zijn vermeende verbroken relatie met 'Grey's Anatomy'-ster Ellen Pompeo ook zal worden hersteld?

Volgens Radar Online is Jillian Fink bereid Patrick Dempsey terug te nemen na het indienen van de echtscheiding, maar alleen als hij aan verschillende eisen voldoet.

De eerste is dat de voormalige 'Grey's Anatomy'-ster zou stoppen haar te bedriegen, en ten tweede dat hij zijn obsessie met racen moet verminderen.'Hij probeert wanhopig een compromis te sluiten, maar Jill zet haar voet op de grond en op dit moment zegt ze dat ze alleen kan blijven als hij haar op de eerste plaats zet', beweerde de vermeende bron. 'Ze is getekend door de schade die is aangericht toen hij weken en soms zelfs maanden achtereen naar raceconventies en wedstrijden ging.'

Blijkbaar staat Patrick Dempsey open voor het voldoen aan de eisen van vrouw Jillian Fink om van de scheiding af te blijven.

'Hij is bereid om te doen wat nodig is, want leven zonder Jillian was een hel en hij is doodsbang om haar weer te verliezen', aldus het artikel.

Eerder ging het gerucht dat Ellen Pompeo de wenkbrauwen fronste over de vermeende affaire die Patrick Dempsey had met de 'Grey's Anatomy'-stafmedewerker, wat een van de redenen was voor zijn scheiding van Jillian Fink, en daarom werd hij vermoord uit de hitserie.

'[Ellen] kwam erachter en was boos omdat ze goede vrienden is met Jillian, dus natuurlijk vertelde ze haar', het gerucht beweerde . 'Patrick kwam erachter dat Ellen zijn vrouw over de relatie had verteld en was het helemaal kwijt. Ze hadden een enorme explosie op de set waar iedereen bij was. Jarenlang was er spanning in de relatie van Patrick en Ellen voordat de definitieve ontploffing plaatsvond. [Ze] was zijn gedrag op en naast de set zat.'

Maar Patrick Dempsey vertelde Entertainment Weekly dat er geen vete is met Ellen Pompeo en dat de actrice geen rekening heeft gehouden met zijn vertrek uit 'Grey's Anatomy'. Hij beschreef hun relatie en zei: 'Het is magie. Het is mooi. We zijn als een getrouwd stel. Het is 10 jaar geleden en het was vanaf het begin magie.'