Zoveel K-drama-personages kleden zich in de meest modieuze kleding dat een deel van het plezier van kijken is om te zien welke trends ze zullen dragen. Maar een paar k-drama's richten zich specifiek op de modebranche of ontwerpers en die zijn nog sterker gestileerd.

Als mode je hart sneller doet kloppen, wil je misschien een paar van deze drama's bekijken die ofwel gericht zijn op mode of waarin een modeontwerper de hoofdrol speelt:

1. 'Baby-faced schoonheid.' Jang Na Ra en Daniel Choi schitteren in deze romantische komedie over een 34-jarige modeontwerper die zich voordoet als 10 jaar jonger om een ​​baan te krijgen bij een modebedrijf. Ze heeft de gave om gewone materialen om te zetten in spannende creaties en slaagt er ook in om twee collega's verliefd op haar te laten worden.2. In 'I Need Romance 3' werken de personages bij een thuiswinkelnetwerk en richten ze zich op het meer verkoopbare einde van de mode. Kim So Yeon is een marketingmanager die verliefd wordt op een veel jongere man, een muzikant gespeeld door Sung Joon.

3. 'Assepoester Man.' In dit 'Prins en de Pauper'-verhaal ontmoet een kledingontwerper met een kleine winkel de prinselijke erfgenaam van een mode-imperium die hem uitnodigt om van plaats te ruilen. Kwon Sang Woo speelt de ontwerper en Im Yoona speelt een aspirant-ontwerper die is afgestudeerd aan een Franse ontwerpschool.

4. 'Ik doe wat ik doe.' Kim Sun Ah speelt een geniale schoenontwerper wiens collega's Medusa noemen. Ze brengt een nacht door met een jonge schoenenvervalser, gespeeld door Lee Jang Wook, en raakt zwanger. Het is niet wat ze van plan was in haar carrière, maar het kan haar laatste kans zijn. Dit drama is een must als je van schoenen of verhalen over baby's houdt.

5. 'Cheomdamdong Alice.' Moon Geun Young speelt een ontwerper die het moeilijk vindt om een ​​goede baan te krijgen omdat ze niet de gewenste ervaring heeft. Ze is niet van plan om voor geld te trouwen, maar valt voor de erfgenaam van een kledingwinkel, gespeeld door Park Shi Hoo.

6. 'Stijl.' Dit drama neemt de redactionele kant van mode over en speelt zich af in een fictief modetijdschrift met de naam 'Style'. Kim Hye Soo speelt de getalenteerde maar kieskeurige redacteur van een tijdschrift, die ooit verliefd was op het personage van Ryu Si Won.

7. 'Ik mis je.' Hoewel 'Missing You' niet echt over mode gaat, is een van de hoofdpersonen, gespeeld door Yoon Eun Hye, een modeontwerper genaamd Zoe Lou. Haar leven is verschrikkelijk, maar haar kleren zijn geweldig.