Van reel tot echt, Son Ye Jin en Hyun Bin bewezen dat sprookjes echt bestaan ​​nadat ze hun 'I dos' zeiden tijdens een prachtige huwelijksceremonie in Aston House, Walkerhill Hotels & Resorts, Seoul, op 31 maart.

De 'Crash Landing on You'-sterren zijn officieel getrouwd in een privéceremonie die wordt bijgewoond door ongeveer 200 gasten, van wie de meesten familie en vrienden van het paar zijn.

Beroemdheden die werden gespot op de 'bruiloft van de eeuw' zijn Hyun Bin's co-ster in 'Secret Garden' Ha Ji Won, en Jung Hae In, die samenwerkte met Son Ye Jin in 'Something in the Rain'. Son Ye Jin zag eruit als een gelukkige bruid en liep door het met bloemen gevulde gangpad omringd door dierbaren.Afgezien van de met sterren bezaaide ceremonie en de oprechte huwelijksgeloften van het paar, zijn een van de hoogtepunten van de ceremonie haar trouwjurken.

Benieuwd naar de ontwerpers achter de bruidsjurk van Son Ye Jin? Hier is een overzicht van elk detail dat door de bruid wordt gedragen!

Vera Wang's lente 2020 bruidscollectie

Het powerkoppel verraste fans met hun eerste officiële foto als koppel. Gedeeld door hun respectievelijke bureaus, Vast Entertainment en MS Team Entertainment, zag Son Ye Jin eruit als een godin die een off-shoulder baljurk van tule droeg versierd met gebloemde kanten details.

Bruiloft van Hyun Bin en zoon Ye Jin(Foto: Vast Entertainment | Naver) Huwelijk Hyun Bin en Son Ye Jin

LEES VERDER: Jeon Mi Do aanwezig op de bruiloft van Son Ye Jin en Hyun Bin

De prachtige jurk is van de Amerikaanse modeontwerpster Vera Wang. De bruidsjurk van Son Ye Jin komt uit haar Spring 2020 Bridal-collectie. De originele jurk heeft een enorm bloemenappliqué op de schouder, maar de Hallyu-ster koos voor iets minimalistischer en toch eleganter.

interessant, een media-outlet merkte op dat de Vera Wang-jurk maar liefst $ 9.800 heeft!

Elie Saab

De 'Negenendertig'-ster draagt ​​een prachtige baljurk op een andere pre-huwelijksfoto. De jurk van Son Ye Jin heeft een vierkante halslijn met 3D bloemenapplicaties.

Huwelijksfoto van Hyun Bin en zoon Ye Jin(Foto: Vast Entertainment | Naver) Huwelijk Hyun Bin en Son Ye Jin

De ontwerper achter de dromerige trouwjurk is de bekende Libanese modeontwerper Elie Saab.

Interessant is dat de exacte jurk uit de Spring 2022 Bridal-collectie van het merk komt, die maar liefst $ 66.000 verkoopt!

Mira Zwillinger

Terwijl ze door het gangpad liep, droeg de 40-jarige schoonheid een op maat gemaakte off-shoulder tule jurk met bloemenmouwen details van niemand minder dan Mira Zwillinger.

Volgens dezelfde outlet komt de adembenemende jurk uit de lente/zomer 2022-collectie van het merk.

De kosten van de trouwjurk van Son ye Jin beginnen bij $ 11.000.

Fans reageren op de trouwjurk van Son Ye Jin

Via sociale media konden fans het niet helpen, maar gutsten over hoe prachtig Hyun Bin en Son Ye Jin zijn op hun pre-huwelijksfoto's.

Een gebruiker noemde de modelachtige lichaamsbouw van de gewilde K-drama-acteur die het slanke witte pak complimenteerde. Hetzelfde geldt voor zijn huidige vrouw, die pronkte met haar 'sexy zandloperlichaam' in een bustierjurk van Vera Wang.

Daarnaast noemde een fan hoe de actrice de dingen 'classy and dromerig' doet, verwijzend naar haar bruiloftslook.

Welke van de trouwjurken van Son Ye Jin is jouw favoriet? Vertel het ons in de reacties!

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Meer dan 30 Koreaanse actrices gecombineerd met jongere mannelijke hoofdrolspelers

KDramastars is eigenaar van dit artikel
Geschreven door Geca Wills