Voor haar drama Negenendertig premières, is Son Ye Jin al in gesprek om samen met Oscarwinnaar Youn Yuh Jung en Kang Ha Neul aan een ander project te werken.

Op 29 september werd gemeld dat Oscar Beste Actrice Winnaar Youn Yuh Jung, Crashlanding op jou actrice Son Ye Jin, en Middernachtlopers ster Kang Ha Neul ontving castingaanbiedingen om het aanstaande drama te leiden Een boom sterft staand.

Son Ye Jin, Kang Ha Neul en Youn Yuh Jung Potentiële samenwerking in drama

Op dezelfde dag bevestigde Youn Yuh Jung's bureau Hook Entertainment dat de Minari-actrice het dramavoorstel heeft ontvangen en het momenteel beoordeelt. Bovendien zouden Son Ye Jin en Kang Ha Neul het project overwegen.Youn Yuh Jungo(Foto: Matt Petit/A.M.P.A.S. via Getty Images)

Het verhaal van Een boom sterft staande gaat over een man die de rol speelt van een overgelopen kleinzoon om de laatste wens van een bejaarde grootmoeder uit Noord-Korea te vervullen.

Is ' Een boom sterft staand' De comeback van Youn Yun Jung?

Youn Yuh Jung wordt aangeboden om het karakter van Geum Soon te spelen. Als ze het project accepteert, Een boom sterft staande zal haar allereerste drama comeback zijn na haar triomfantelijke reis in de VS. Haar laatste serie was in 2020 met MBC's Nooit twee keer. '

Kim Seon Ho en Youn Yun Jungo(Foto: Salt Entertainment | Hook Entertainment)
Kim Seon Ho werkt mogelijk samen met winnaar van Oscars beste actrice Youn Yun Jung voor de film 'Dog Days'

Begin september werd ook bevestigd dat Youn Yuh Jung in een nieuwe film zou werken 'Honden dagen' waar ze voor het eerst gaat werken met ' Pion' actrice Kim Yun Jin en 'Thuisplaats Cha-Cha-Cha' acteur Kim Seon Ho. De productie voor de film begint in december 2021.

Misschien vind je het ook leuk: Kim Seon Ho, Park Hyung Sik, Chae Jong Hyeop en More zijn presentatoren bij The Fact Music Awards 2021

De bekroonde actrice krijgt ook een nieuwe film met de titel ' De hemel: naar het land van geluk' , die binnenkort in 2021 wordt uitgebracht.

Zoon Ye Jin(Foto: Instagram van MS-team Entertainment)

Ondertussen anders dan haar rol in ' OVERLADEN' die uit een chaebol-familie kwam, wordt Son Ye Jin aangeboden om te spelen als Se Yeon, de kleindochter van Geum Soon. Ze klimt op van de bodem van de chaebol-familie en neemt de leiding over de eigendommen, vooral het paradijs dat ze bezaten.

Zoon Ye Jin(Foto: Instagram van MS-team Entertainment)

Kang Ha Neul speelt de rol van een theateracteur in Een boom sterft staand

'Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo' acteur Kang Ha Neul zal naar verwachting het personage van een onbekende theateracteur uit Noord-Korea vertolken.

Een boom sterft staande is gepland voor uitzending in de tweede helft van 2022. Victory Contents heeft de leiding over de productie en streeft ernaar om in de eerste helft van 2022 te beginnen met filmen. Het zal worden geschreven door Midnight Runners-scenarioschrijver en regisseur Kim Joo Hwan.

Kang Ha Neuli(Foto: Instagram van Kang Ha Neul)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: ’Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo’ Cast Update 2021: Zijn Cast Members IU, Lee Joon Gi, EXO’s Baekhyun en More in voor seizoen 2?

Wat vind je van het potentiële K-Drama van Son Ye Jin, Kang Ha Neul en Youn Yuh Jung? Deel het met ons in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.